11 Прегледи
Génial!

Génial!

11 Прегледи
Two teams composed of a known personality and a contestant chosen from the public battle to guess the outcomes of astonishing scientific experiments.

Genанр: ,

Улоги: ,

Екипаж:

Земја:

Студио:

Траење: 23:14 минути

Квалитет: HD

Датум на прв воздух: Sep 09, 2010

Датум на последен воздух: Oct 25, 2021

Епизода: 584 Епизода

Сезона: 12 Сезона

IMDb: 8.7

Клучен збор: